ÅKU 2018

fullsizeoutput_a8

De som har en SwedSec-licens ska varje år genomföra en kunskapsuppdatering, en s.k. ÅKU. SwedSec ger under hösten ett direktiv avseende vilka ämnesområden som omfattas och vilka kunskapskrav de ställer.

Vår utmaning: ÅKU 2018 är den hittills mest omfattande då den innehåller totalt 16 ämnen fördelade på fyra olika licenser.

Vår lösning: För att ge deltagaren en rimlig utbildningsmängd paketerat i ett attraktivt format ha vi valt en modern studieplan med olika moduler, tydligt illustrerade med symboler och olika färger beroende på framsteg. Avsnitten varierar i längd och innehåller både spelfilmer, case, animerade faktasekvenser samt en rad olika övningar.

Våra styrkor: Med den lösningen ger vi deltagarna full frihet att själv bestämma studietakt och i vilken ordning de vill genomföra ÅKU 2018. Vi vill också att variationen ska ge en lustfylld upplevelse genom hela utbildningen.

21 maj, 2019

Ny medarbetare

Vi välkomnar Henrik Ax i rollen som ny projektledare hos Team Contento.

Vi är stolta över vårt utökade samarbete med SFM (Svenska Försäkringsförmedlares Förening). Tillsammans utvecklar vi nu flera omfattande utbildningspaket inom både liv- och sakförsäkring.

Nu erbjuder vi ett komplement till vår e-utbildning Bolånelicensen, som är baserad på SwedSecs kunskapkrav för bolånehandläggare.

ÅKU 2019 är effektivt disponerad och ger ett maximalt lärande på begränsad tid.

Så här i årets slutskede har vi tagit fram statistik för våra utbildningar. Det var inga dåliga siffror vi hittade!

Läs mer...

15 november, 2018

Ny hemsida lanseras snart …

Vårt team arbetar nu med att uppdatera Contentos varumärkesprofil för att visuellt representera var vi är idag som digitalt företag. Det här är vad du har att se fram emot.

Helt kort om vad vi pysslar med just nu.

I januari 2019 fusioneras Contento Wassum Academy och Learnify AB.