SFM och InsureEd

fullsizeoutput_d0

Vår utmaning: Svenska Försäkringsförmedlares Förening (SFM) har gett oss i uppdrag att bygga upp och drifta InsureEd: deras utbildningsportal för alla medlemmar.

 
Vår lösning: I portalen lägger vi upp testförberedande utbildningar inför Insuresecs licensieringstester. Här finns också de årliga kunskapsuppdateringar som krävs för att hålla hela förmedlarkåren uppdaterad och licensierad.

 
Våra styrkor: Materialet i InsureEd-portalen har blivit en branschstandard och uppskattas av våra kunder, så därför arbetar vi vidare med att utveckla fler utbildningar som riktar sig till hela försäkringsbranschen. Tanken är att InsureEd ska utvecklas och fungera som ett ”kunskapsnav” för hela branschen.

21 maj, 2019

Ny medarbetare

Vi välkomnar Henrik Ax i rollen som ny projektledare hos Team Contento.

Vi är stolta över vårt utökade samarbete med SFM (Svenska Försäkringsförmedlares Förening). Tillsammans utvecklar vi nu flera omfattande utbildningspaket inom både liv- och sakförsäkring.

Nu erbjuder vi ett komplement till vår e-utbildning Bolånelicensen, som är baserad på SwedSecs kunskapkrav för bolånehandläggare.

ÅKU 2019 är effektivt disponerad och ger ett maximalt lärande på begränsad tid.

Så här i årets slutskede har vi tagit fram statistik för våra utbildningar. Det var inga dåliga siffror vi hittade!

Läs mer...

15 november, 2018

Ny hemsida lanseras snart …

Vårt team arbetar nu med att uppdatera Contentos varumärkesprofil för att visuellt representera var vi är idag som digitalt företag. Det här är vad du har att se fram emot.

Helt kort om vad vi pysslar med just nu.

I januari 2019 fusioneras Contento Wassum Academy och Learnify AB.