Swedbank

screen-shot-2018-05-24-at-10-41-10

Vår utmaning: I september 2016, startade vi ett utbildningsprojekt tillsammans med Swedbank för att uppdatera deras rådgivare i rekordfart. I första steget handlar det om 160 telefonrådgivare och annan rådgivande personal med licensieringskrav. Målet med satsningen är att merparten av medarbetarna ska klara av SwedSecs licensieringstest vid det första försöket.

Vår lösning: För att effektivisera inlärningen och korta ner utbildningstiden använder vi oss av skräddarsydda lärarledda webbinarier. Dessutom får varje deltagare individuellt lärarstöd där vi identifierar vilka delar varje person behöver hjälp med. Deltagarna får också tillgång till ett omfattande självstudiematerial.

Våra styrkor: Rådgivarna på Swedbank gillar verkligen konceptet och det märks på utfallet som är otroligt bra. Numera klarar de flesta av licensieringstestet redan vid första försöket!

21 maj, 2019

Ny medarbetare

Vi välkomnar Henrik Ax i rollen som ny projektledare hos Team Contento.

Vi är stolta över vårt utökade samarbete med SFM (Svenska Försäkringsförmedlares Förening). Tillsammans utvecklar vi nu flera omfattande utbildningspaket inom både liv- och sakförsäkring.

Nu erbjuder vi ett komplement till vår e-utbildning Bolånelicensen, som är baserad på SwedSecs kunskapkrav för bolånehandläggare.

ÅKU 2019 är effektivt disponerad och ger ett maximalt lärande på begränsad tid.

Så här i årets slutskede har vi tagit fram statistik för våra utbildningar. Det var inga dåliga siffror vi hittade!

Läs mer...

15 november, 2018

Ny hemsida lanseras snart …

Vårt team arbetar nu med att uppdatera Contentos varumärkesprofil för att visuellt representera var vi är idag som digitalt företag. Det här är vad du har att se fram emot.

Helt kort om vad vi pysslar med just nu.

I januari 2019 fusioneras Contento Wassum Academy och Learnify AB.