2450 kr exkl. moms

ÅKU 2016

webbaserat-larande-aku-foto-2

ÅKU 2016 levereras i e-learningformat och omfattar animerade och illustrerade informationsavsnitt med berättarröst och simulerade situationer med guide. Utbildningen varvar olika typer av interaktiva övningsmoment med inlagda kunskapskontroller, vilket ger ett flexibelt genomförande.

För vem?

ÅKU 2016 finns i tre versioner eftersom den är anpassad till de tre yrkeskategorierna: Rådgivare, Specialister och Ledning och kontrollfunktioner.

Klicka på bilderna för att läsa mer och beställa.

aku2016-logo-01-radgivareaku2016-logo-01-ledningkontroll-1aku2016-logo-01-specialist

Liksom föregående år kommer de deltagare som har goda kunskaper och svarar rätt på de olika frågorna och övningarna att nå målet snabbt, medan deltagare som behöver mer kunskap når det genom att ta hjälp av faktabanken innan man svarar på nytt. Övningarna och frågorna utgör tester som säkerställer att varje deltagare har rätt kunskaper.

Kursinformation

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Bekräftelse

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se.

Vid om- eller avbokning

Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid.

Fakturering och tillgänglighet

Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle.

Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!