1 500 kr exkl. moms

Fonder och fondutvärdering

fonder-och-fondutva%cc%88rdering

Intro
E-utbildningen bygger på ett interaktivt lärande och varvar animerade och filmade informationsavsnitt med övningar och simuleringar. Under kursen lär du dig vad fonder är och hur de fungerar. Du får ta del av några olika fondtyper samt prova ett verktyg som används för att göra jämförelser mellan olika fonder.

Kursen och tar cirka 30 minuter att genomföra och avslutas med ett kunskapstest. Därefter får du skriva ut ett kursintyg.

Målet med utbildningen är att få en grundläggande förståelse för fondsparande och vad som är viktiga faktorer vid utvärdering av fondplaceringar.

För vem?

Utbildningen riktar sig till dig som vill få en introduktion till fonder som placeringsform.

Innehåll

Om fonder

  • Intressenter och regelverk
  • Information till placerare


Fondtyper, inriktningar och kategorier

  • Kategorisering av fonder
  • Kvantitativ och kvalitativ analys
  • Riskjusterad avkastning
  • Sharpe-kvot och informationskvot
  • Fondbetyg


Kunskapstest

Anmäl dig här!

Deltagare

Beställare

Faktureringsinformation

Övrigt

Kursinformation

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Bekräftelse

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se.

Vid om- eller avbokning

Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid.

Fakturering och tillgänglighet

Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle.

Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!