8 500 kr exkl. moms

Fonder och portföljlära

fonder-och-portfo%cc%88ljla%cc%88ra

Utbildningen Fonder och portföljlära omfattar två delar.

I första delen genomför du våra e-utbildningar som ger dig grunden och förståelsen för fonder och portföljlära. E-utbildningarna heter ”Fonder och fondutvärdering” och ”Kapitalmarknaden och placeringskunskap”. De bygger på ett interaktivt lärande och varvar animerade och filmade avsnitt med övningar och simuleringar.

Den andra delen består av en lärarledd dag där du får bygga på och fördjupa kunskaperna från de två e-utbildningarna. Du får möjlighet att ställa frågor och diskutera kring olika lösningar tillsammans med handledaren och övriga kursdeltagare.

Målet är att du efter kursen ska ha goda kunskaper om hur man skapar och underhåller portföljer med olika riskprofiler och tidshorisonter. Du ska även ha fått goda kunskaper om vilka olika placeringsalternativ marknaden erbjuder i form av fondkategorier och förvaltarstilar.

För vem?

Den här kursen vänder sig till dig som arbetar med privat- eller företagsinriktad rådgivning kring sparande och kapitalförvaltning.

Innehåll

  • Allmänt om fonder
  • Fondtyper, fondkategorier och index
  • Utvärdering av fonder
  • Fondbetyg
  • Portföljteori
  • Exempel på tillgångsfördelning
  • Portföljsammansättning och placeringsstategier
  • Valutarisker

Kunskapstest

Anmäl dig här!

Deltagare

Beställare

Faktureringsinformation

Övrigt

Kursinformation

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Bekräftelse

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se.

Vid om- eller avbokning

Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid.

Fakturering och tillgänglighet

Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle.

Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!