11 990 kr exkl. moms

InsureSec – Årslicens Livförmedling 2018

insuresec-a%cc%8arslicens-livfo%cc%88rmedling-2018

Det här är en distansutbildning som till stor del bygger på självstudier i form av exempelvis e-utbildningar och filmade föreläsningar. Den innehåller en lärarledd dag - ett webinar på distans, där du får möjlighet att ställa frågor och repetera de områden du vill fokusera på inför tentamen.

Kontakta oss på 08-407 00 40 för mer information.

För vem?

Utbildningen riktar sig till dig som vill bli eller är försäkringsrådgivare och ska skriva tentamen för att ta licens i Livförmedling hos InsureSec.

Målgruppen för Insuresecs licens är du som förmedlar livförsäkringar med eller utan anknytning till fonder (fondförsäkring). Exempel på livförsäkringar är tjänstepensioner, privata pensioner, livräntor och kapitalförsäkringar. Du ska omfattas av Finansinspektionens tillstånd i någon eller alla livförsäkringsklasser. Läs mer och boka din tentamen här.

Innehåll

  • E-utbildningar.
  • Filmade föreläsningar.
  • Interaktiva övningar.
  • Ett webinar.
Kursinformation

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Bekräftelse

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se.

Vid om- eller avbokning

Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid.

Fakturering och tillgänglighet

Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle.

Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!