11 550 kr exkl. moms

Skatter

skatter

Utbildningen om privatpersonens skatter omfattar två delar. I första delen genomför du vår e-utbildning som ger dig grunderna i privatbeskattning. Den bygger på ett interaktivt lärande och varvar animerade och filmade avsnitt med övningar och simuleringar.

Den andra delen består av en lärarledd dag där du får bygga på och fördjupa kunskaperna från de två e-utbildningarna. Du får möjlighet att ställa frågor och diskutera kring olika lösningar tillsammans med handledaren och övriga kursdeltagare.

Målet är att du efter kursdagarna ska ha goda kunskaper om de olika skatteregler som gäller för privatpersoners inkomster och sparande. Kursen behandlar även skatteregler för fåmansägda aktiebolag.

För vem?

Den här kursen vänder sig till dig som arbetar med privatinriktad rådgivning kring sparande, pensioner och försäkring. Kursens utformning passar för dig som ska börja arbeta som rådgivare eller försäkringsförmedlare samt för dig som behöver uppdatera dina kunskaper om aktuella skatteregler.

Innehåll

  • Grundläggande skattelagar och principer
  • Genomgång av de olika inkomstslagarna
  • Tjänst
  • Kapital
  • Näringsverksamhet
  • FÅAB-regler

Kunskapstest

Handledare

Mattias Appelberg är verksam vid Södertörns högskola i Stockholm och har en gedigen kunskap och erfarenhet som utbildare inom skatteområdet.

Anmäl dig här!

Deltagare

Beställare

Faktureringsinformation

Övrigt

Kursinformation

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Bekräftelse

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se.

Vid om- eller avbokning

Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid.

Fakturering och tillgänglighet

Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle.

Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!