Exklusiv rabatt på 20 % – Individuell tjänstepension utbildning

contento-wassum-individuell-tja%cc%88nstepension

Idag är det Tjänstepensionens dag! Vi på Contento Wassum firar med att erbjuda er en exklusiv rabatt på 20 % på vår utbildning om just tjänstepensioner.

”Individuell tjänstepension” är en lärarledd tvådagarsutbildning där vår expert går igenom vad tjänstepensioner är, vilka som kan ha det och vilka regelverk som gäller. Hon tar också upp vilka alternativ som finns för att trygga de pensionslöften som företag ställer till sina anställda. Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med försäkringsinriktad rådgivning kring pensioner, försäkring och sparande. Även du som ska börja arbeta som försäkringsförmedlare eller försäkringsrådgivare har stor nytta av utbildningen.

Datumen för hösten är 6-7/11. Läs mer och anmäl dig till 20 % rabatt på vår hemsida redan nu! Erbjudandet gäller fram till midnatt den 5/10, så passa på!

21 maj, 2019

Ny medarbetare

Vi välkomnar Henrik Ax i rollen som ny projektledare hos Team Contento.

Vi är stolta över vårt utökade samarbete med SFM (Svenska Försäkringsförmedlares Förening). Tillsammans utvecklar vi nu flera omfattande utbildningspaket inom både liv- och sakförsäkring.

Nu erbjuder vi ett komplement till vår e-utbildning Bolånelicensen, som är baserad på SwedSecs kunskapkrav för bolånehandläggare.

ÅKU 2019 är effektivt disponerad och ger ett maximalt lärande på begränsad tid.

Så här i årets slutskede har vi tagit fram statistik för våra utbildningar. Det var inga dåliga siffror vi hittade!

Läs mer...

15 november, 2018

Ny hemsida lanseras snart …

Vårt team arbetar nu med att uppdatera Contentos varumärkesprofil för att visuellt representera var vi är idag som digitalt företag. Det här är vad du har att se fram emot.

Helt kort om vad vi pysslar med just nu.

I januari 2019 fusioneras Contento Wassum Academy och Learnify AB.