Nu kan du anmäla dig till ÅKU 2018!

module

Årets ÅKU finns i fyra olika versioner, och alla utbildningar utgår från ett varierat lärande med hjälp av filmer, animationer, faktasekvenser, case och interaktiva övningar med mera. Du väljer den utbildning som passar bäst för din yrkesroll.

ÅKU utgår från krav som SwedSec ställer, och i år innehåller utbildningen sexton ämnen. Du går naturligtvis bara de utbildningsområden som du har behov av i din yrkesroll. Utbildningen är dessutom gjord i fyra versioner för att bättre passa dig och din bransch. De olika versionerna riktar sig mot rådgivare, specialister, ledning och kontroll och bolån.

Du hittar till exempel avsnitt om bland annat investeringsbedrägerier, skärpta amorteringskrav och investeringssparkonton.

Följ länken och anmäl dig redan i dag!

21 maj, 2019

Ny medarbetare

Vi välkomnar Henrik Ax i rollen som ny projektledare hos Team Contento.

Vi är stolta över vårt utökade samarbete med SFM (Svenska Försäkringsförmedlares Förening). Tillsammans utvecklar vi nu flera omfattande utbildningspaket inom både liv- och sakförsäkring.

Nu erbjuder vi ett komplement till vår e-utbildning Bolånelicensen, som är baserad på SwedSecs kunskapkrav för bolånehandläggare.

ÅKU 2019 är effektivt disponerad och ger ett maximalt lärande på begränsad tid.

Så här i årets slutskede har vi tagit fram statistik för våra utbildningar. Det var inga dåliga siffror vi hittade!

Läs mer...

15 november, 2018

Ny hemsida lanseras snart …

Vårt team arbetar nu med att uppdatera Contentos varumärkesprofil för att visuellt representera var vi är idag som digitalt företag. Det här är vad du har att se fram emot.

Helt kort om vad vi pysslar med just nu.

I januari 2019 fusioneras Contento Wassum Academy och Learnify AB.