Nu kan du anmäla dig till ÅKU 2018!

module

Årets ÅKU finns i fyra olika versioner, och alla utbildningar utgår från ett varierat lärande med hjälp av filmer, animationer, faktasekvenser, case och interaktiva övningar med mera. Du väljer den utbildning som passar bäst för din yrkesroll.

ÅKU utgår från krav som SwedSec ställer, och i år innehåller utbildningen sexton ämnen. Du går naturligtvis bara de utbildningsområden som du har behov av i din yrkesroll. Utbildningen är dessutom gjord i fyra versioner för att bättre passa dig och din bransch. De olika versionerna riktar sig mot rådgivare, specialister, ledning och kontroll och bolån.

Du hittar till exempel avsnitt om bland annat investeringsbedrägerier, skärpta amorteringskrav och investeringssparkonton.

Följ länken och anmäl dig redan i dag!

Så här i årets slutskede har vi tagit fram statistik för våra utbildningar. Det var inga dåliga siffror vi hittade!

Läs mer...

15 november, 2018

Ny hemsida lanseras snart …

Vårt team arbetar nu med att uppdatera Contentos varumärkesprofil för att visuellt representera var vi är idag som digitalt företag. Det här är vad du har att se fram emot.

Helt kort om vad vi pysslar med just nu.

I januari 2019 fusioneras Contento Wassum Academy och Learnify AB.

Är du nyfiken, framåt och tycker om att arbeta långsiktigt och proaktivt? Då kan du vara den vi söker!

I oktober lanserar vi en uppdaterad version av vår SwedSec-utbildning!

2 oktober, 2018

MiFID 2, punkt 8

I Finansinspektionens föreskrifter om värdepappersrörelse finns det numera krav på att vissa medarbetare ska ha kunskap om institutets interna riktlinjer, rutiner och system.

2 oktober, 2018

Ett förstärkt team

Vårt Team Finans växer och består nu av elva entusiastiska medarbetare med spetskompetens inom så vitt skilda områden som försäljning, design, utveckling, manus, projekt- och produktionsledning.