Vad vi har för oss under hösten

fall-update_web

Vi är snart halvvägs igenom november, och det är ganska skönt att få stänga det grå vädret ute och fokusera på jobbet. Här är en liten sammanfattning av vad vi pysslar med just nu:

  • Snart är vi färdiga med våra uppdaterade coreutbildningar! Många av dem är redan klara och publicerade i våra portaler, medan andra har viss finputsning kvar.
  • Du som arbetar med att erbjuda, bevilja eller förmedla bolån enligt Bolånelagen har ett nytt test att se fram emot. Tillsammans med ämnesexpert inom området är vi igång med att skriva kunskapsfrågor.
  • Ett nytt år närmar sig, och det innebär att vi arbetar för fullt med utbildningar enligt InsureSecs kunskapskrav för 2019.
  • Utöver InsureSec 2019 har vi också startat upp ÅKU-projektet för 2019. ÅKU-projekten involverar en stor del av vårt team, och genom gott samarbete ser vi alltid till att ro skutan i land.

Så här i årets slutskede har vi tagit fram statistik för våra utbildningar. Det var inga dåliga siffror vi hittade!

Läs mer...

15 november, 2018

Ny hemsida lanseras snart …

Vårt team arbetar nu med att uppdatera Contentos varumärkesprofil för att visuellt representera var vi är idag som digitalt företag. Det här är vad du har att se fram emot.

Helt kort om vad vi pysslar med just nu.

I januari 2019 fusioneras Contento Wassum Academy och Learnify AB.

Är du nyfiken, framåt och tycker om att arbeta långsiktigt och proaktivt? Då kan du vara den vi söker!

I oktober lanserar vi en uppdaterad version av vår SwedSec-utbildning!

2 oktober, 2018

MiFID 2, punkt 8

I Finansinspektionens föreskrifter om värdepappersrörelse finns det numera krav på att vissa medarbetare ska ha kunskap om institutets interna riktlinjer, rutiner och system.

2 oktober, 2018

Ett förstärkt team

Vårt Team Finans växer och består nu av elva entusiastiska medarbetare med spetskompetens inom så vitt skilda områden som försäljning, design, utveckling, manus, projekt- och produktionsledning.