Vad vi har för oss under hösten

fall-update_web

Vi är snart halvvägs igenom november, och det är ganska skönt att få stänga det grå vädret ute och fokusera på jobbet. Här är en liten sammanfattning av vad vi pysslar med just nu:

  • Snart är vi färdiga med våra uppdaterade coreutbildningar! Många av dem är redan klara och publicerade i våra portaler, medan andra har viss finputsning kvar.
  • Du som arbetar med att erbjuda, bevilja eller förmedla bolån enligt Bolånelagen har ett nytt test att se fram emot. Tillsammans med ämnesexpert inom området är vi igång med att skriva kunskapsfrågor.
  • Ett nytt år närmar sig, och det innebär att vi arbetar för fullt med utbildningar enligt InsureSecs kunskapskrav för 2019.
  • Utöver InsureSec 2019 har vi också startat upp ÅKU-projektet för 2019. ÅKU-projekten involverar en stor del av vårt team, och genom gott samarbete ser vi alltid till att ro skutan i land.

21 maj, 2019

Ny medarbetare

Vi välkomnar Henrik Ax i rollen som ny projektledare hos Team Contento.

Vi är stolta över vårt utökade samarbete med SFM (Svenska Försäkringsförmedlares Förening). Tillsammans utvecklar vi nu flera omfattande utbildningspaket inom både liv- och sakförsäkring.

Nu erbjuder vi ett komplement till vår e-utbildning Bolånelicensen, som är baserad på SwedSecs kunskapkrav för bolånehandläggare.

ÅKU 2019 är effektivt disponerad och ger ett maximalt lärande på begränsad tid.

Så här i årets slutskede har vi tagit fram statistik för våra utbildningar. Det var inga dåliga siffror vi hittade!

Läs mer...

15 november, 2018

Ny hemsida lanseras snart …

Vårt team arbetar nu med att uppdatera Contentos varumärkesprofil för att visuellt representera var vi är idag som digitalt företag. Det här är vad du har att se fram emot.

Helt kort om vad vi pysslar med just nu.

I januari 2019 fusioneras Contento Wassum Academy och Learnify AB.