Kundcase

Här presenterar vi några av våra viktigaste samarbeten.

ska%cc%88rmavbild-2017-06-07-kl-10-38-21

ÅKU

En av våra mest omtyckta utbildningar är ÅKU, som riktar sig till landets alla licenshavare inom Bank och Finans. Den är också en av våra mest genomtänkta och prisbelönta produktioner. Det hela startade för sju år sedan, och sen dess har vi antingen vunnit eller blivit nominerade vid Swedish Learning Award varje år med just den här produktionen.

Är du nyfiken på vårt framgångskoncept? Klicka här för att läsa mer.

a%cc%8aku-2011

Livdiplom

Är du nybliven livförsäkringsförmedlare? Eller har du erfarenhet men känner dig lite ringrostig? Då är kanske vårt Livdiplom rätt utbildning för dig?

Vårt utbildningsprogram Diplomerad Livförsäkringsförmedlare ger kursdeltagarna grundläggande kunskaper inom ett brett område. Programmet uppfyller Finansinspektionens särskilda krav på livförsäkringsförmedlare.

Läs mer här.

unnamed-1

Swedbank

”Bättre utfall vid licensieringstestet”

I september 2016, startade vi ett utbildningsprojekt tillsammans med Swedbank för att uppdatera deras rådgivare i rekordfart. I första steget handlar det om 160 telefonrådgivare och annan rådgivande personal med licensieringskrav. Målet med satsningen är att merparten av medarbetarna ska klara av SwedSecs licensieringstest vid det första försöket.

För att effektivisera inlärningen och korta ner utbildningstiden använder vi oss av skräddarsydda lärarledda webbinarier. Dessutom får varje deltagare individuellt lärarstöd där vi identifierar vilka delar varje person behöver hjälp med. Deltagarna får också tillgång till ett omfattande självstudiematerial. Rådgivarna på Swedbank gillar verkligen konceptet och det märks på utfallet som är otroligt bra. Numera klarar de flesta av licensieringstestet redan vid första försöket!

unnamed

SFM och InsureEd

”Vi vill skapa ett kunskapsnav.”

Svenska Försäkringsförmedlares Förening (SFM) har gett oss i uppdrag att bygga upp och drifta InsureEd: deras utbildningsportal för alla medlemmar. I portalen lägger vi upp testförberedande utbildningar inför Insuresecs licensieringstester. Här finns också de årliga kunskapsuppdateringar som krävs för att hålla hela förmedlarkåren uppdaterad och licensierad.

Materialet i InsureEd-portalen har blivit en branschstandard och uppskattas av våra kunder, så därför arbetar vi vidare med att utveckla fler utbildningar som riktar sig till hela försäkringsbranschen. Tanken är att InsureEd ska utvecklas och fungera som ett ”kunskapsnav” för hela branschen.

fo%cc%88rsa%cc%88kringskunskap_1

Bolånelicensen

Tänk dig en heterogen målgrupp på drygt 12 000 bolånerådgivare som plötsligt ska leva upp till SwedSecs nya kunskapskrav. Och tänk dig att kraven beskriver tre mycket omfattande och komplexa ämnesområden där det saknas etablerade utbildningar och kurslitteratur. Då har du förutsättningarna inför en av våra största utmaningar hittills – Bolånelicensen.

Läs mer här!

skolverket

Skolverket

Skolverket kontaktade oss för att få  hjälp med att utbilda handledare för arbetsplatsförlagd utbildning (Apl). Ditintills hade handledarna gått en lärarledd utbildning, men problemet var att många inte tog sig tid att genomföra den. Det tog för mycket tid att resa bort och bo på kursgård. Kostsamt blev det också.  Samtidigt som utbildningsbehovet var väldigt stort. Vi fick äran att lösa uppdraget.

Klicka här för att ta del av vår lösning.

Snart är ÅKU 2018 här! Preliminär leverans är beräknad till vecka 24.

Se vår teaser och gör en intresseanmälan redan idag.

9 February, 2018

InsureSec Årslicens Liv

Just nu pågår arbete med att ta fram vår utbildning Årslicens Liv 2018. Utbildningen riktar sig till dig som arbetar som försäkringsförmedlare men inte är helt ny i din roll.

Just nu arbetar vi hårt med att producera ÅKU 2018. Upplägget liknar förra årets ÅKU, men visst kommer vi att förnya oss en del!

29 January, 2018

KU för livförmedlare 2018

Snart är det dags för årets Kunskapsuppdatering (KU) för livförsäkringsförmedlare. Den grundar sig på Insuresecs kunskapskrav 2018 och riktar sig till dig som redan har genomfört grundtestet och behöver den årliga uppdateringen.

29 January, 2018

Bokfrukost den 8 mars

Välkommen till vårt frukostsemniarium!

15 December, 2017

Webinarier på engelska

Nu är det möjligt för engelskspråkiga specialister att förbereda sig inför Swedsecs licensiering – på sitt eget modersmål. Vår nya utbildning kombinerar självstudier med tre webinarier som våra ämnesexperter ger på engelska.

Under våren 2017 har vi på CWA på uppdrag av Skolverket utvecklat en grundläggande e-utbildning i validering. Validering är en process som går ut på att värdera och ge erkännande åt vad människor lärt sig – oavsett var, när och hur detta lärande har skett.

25 August, 2017

Utbildning om GDPR

Snart dags att sluta PUL:a! Gå en utbildning i GDPR (General Data Protection Regulation), en helt ny EU-gemensam lag som också har kompletterats med svenska regler.