Om oss

Vår verksamhet

Vi är en marknadsledande lärandebyrå inom Bank, Finans och Försäkring i Norden. Vi är också verksamma inom andra affärsområden och arbetar internationellt i projekt med leveranser på många olika språk.

Som professionell partner till våra kunder  stöttar dem vid omvärldsförändringar. Ofta handlar det om tusentals medarbetare som behöver kunskap om hur nya lagar och regelverk påverkar den dagliga verksamheten. Då hjälper vi till att utveckla optimala utbildningslösningar, ofta i form av e-utbildningar.

Vid större insatser väljer vi rätt mix av webbaserad och lärarledd utbildning och skapar smarta och smidiga utbildningsprogram. Vi gör vårt yttersta för att se till att satsningen träffar rätt, så att kunderna kan nå upp till sina affärsmål.

Vi riktar även in oss på andra affärsområden än just Bank, Finans och Försäkring. Ett exempel på det är Skolverket, där vi tagit fram flera mycket uppskattade produktioner. Inte minst en prisbelönt e-utbildning för handledare.

Dessutom erbjuder vi branschgemensamma utbildningar inom Bank, Finans och Försäkring: våra standardproduktioner som består av ett 20-tal titlar och handlar om exempelvis familjejuridik, penningtvätt och pensionssparande. Gå gärna in på fliken Utbildningar för att läsa mer.

Prisbelönta metoder

Vårt sätt att producera och använda e-utbildningar har en erkänt hög kvalitet och kapacitet. Det främsta beviset för det är att vi återkommande får mycket positiva omdömen av våra kunder. Men också genom att vi har vunnit många priser både i Sverige och internationellt, där vi är erkända som en av de främsta aktörerna inom vårt område.

Medarbetare

Vår verksamhet växer i snabb takt, och idag är vi drygt 30 anställda medarbetare och ett tiotal heltidsengagerade underkonsulter. Vi är alla genuint intresserade av att skapa resultat, och drivs av att hjälpa människor och företag att utvecklas.

Vi är förändringskonsulter med ämneskompetens inom Bank, Finans och Försäkring. Vi producerar inhouse, vilket ger både snabba och högkvalitativa leveranser.

Vi vill och vi kan förstå våra kunders utmaningar. I vår roll som partner vågar vi föreslå det vi verkligen tror gör skillnad. Vi ifrågasätter också det vi tror leder fel, så att vi hamnar rätt och projektet ger ett så bra resultat som möjligt. Det är det som skiljer oss från att vara en vanlig utbildningsleverantör.

Ägare

Vi ägs av Wassum Investment Network AB och Grimaldi Industri AB. Wassum-gruppen har sin grund i analys av kapitalförvaltning och pensioner och fungerar som partner till banker, försäkringsbolag och pensionsinstitut på den nordiska marknaden. Företagsgruppen har drygt 70 anställda och omsätter cirka 100 Mkr.

Grimaldi Industri AB är en familjeägd koncern som ägs och leds av Salvatore Grimaldi. I koncernen ingår bland annat Cycleurope med varumärken som Crescent, Bianchi och Monark, men också industriföretag som Karlsson Spools, 3nine och Plockmatic International. Totalt har Grimaldi Industri AB 1 700 anställda världen över och en omsättning på över 300 miljoner euro.

Snart är ÅKU 2018 här! Preliminär leverans är beräknad till vecka 24.

Se vår teaser och gör en intresseanmälan redan idag.

9 February, 2018

InsureSec Årslicens Liv

Just nu pågår arbete med att ta fram vår utbildning Årslicens Liv 2018. Utbildningen riktar sig till dig som arbetar som försäkringsförmedlare men inte är helt ny i din roll.

Just nu arbetar vi hårt med att producera ÅKU 2018. Upplägget liknar förra årets ÅKU, men visst kommer vi att förnya oss en del!

29 January, 2018

KU för livförmedlare 2018

Snart är det dags för årets Kunskapsuppdatering (KU) för livförsäkringsförmedlare. Den grundar sig på Insuresecs kunskapskrav 2018 och riktar sig till dig som redan har genomfört grundtestet och behöver den årliga uppdateringen.

29 January, 2018

Bokfrukost den 8 mars

Välkommen till vårt frukostsemniarium!

15 December, 2017

Webinarier på engelska

Nu är det möjligt för engelskspråkiga specialister att förbereda sig inför Swedsecs licensiering – på sitt eget modersmål. Vår nya utbildning kombinerar självstudier med tre webinarier som våra ämnesexperter ger på engelska.

Under våren 2017 har vi på CWA på uppdrag av Skolverket utvecklat en grundläggande e-utbildning i validering. Validering är en process som går ut på att värdera och ge erkännande åt vad människor lärt sig – oavsett var, när och hur detta lärande har skett.

25 August, 2017

Utbildning om GDPR

Snart dags att sluta PUL:a! Gå en utbildning i GDPR (General Data Protection Regulation), en helt ny EU-gemensam lag som också har kompletterats med svenska regler.