900 kr exkl. moms

Aktier

aktier

 

Intro
E-utbildningen bygger på ett interaktivt lärande och varvar animerade faktasekvenser med övningar och simuleringar. Nyhet: nu ingår det även en föreläsning om aktievärdering med vår ämnesexpert Anders Wallace. Under kursen lär du dig de viktigaste om aktier,vad som styr aktiekursen och i vilka situationer aktien är en bra placeringsform.

Målet med utbildningen är att förstå vad aktieägandet innebär som sparform och hur man kan göra en grundläggande analys av en aktie.

Kursen och tar cirka 30 minuter att genomföra. I tiden ingår ett avslutande interaktivt test. När du blivit godkänd vid testet kan du själv skriva ut ett intyg.

 

För vem?

Utbildningen riktar sig till dig som vill få en introduktion till aktier som placeringsform. Tidigare kursdeltagare har arbetat i eller ska börja arbeta som kundrådgivare, företagsrådgivare, privatrådgivare eller försäkringsrådgivare inom bank eller försäkringsverksamhet.

Innehåll

Vad är aktier?

  • Börsnotering
  • Att köpa och sälja aktier
  • Ett handelssystem
  • Orderbok
  • Aktuella begrepp

Aktien som investering

  • För- och nackdelar
  • Kursvinst och utdelning

Aktievärdering

  • Vad styr aktiekursen?

Kunskapstest

Anmäl dig här!

Deltagare

Beställare

Faktureringsinformation

Övrigt

Kursinformation

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Bekräftelse

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se.

Vid om- eller avbokning

Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid.

Fakturering och tillgänglighet

Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle.

Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!