20 995 exkl. moms

SwedSec – Självstudier för specialister med webinar på engelska

webinar-training

Välkommen!

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar som analytiker, värdepappersmäklare, fondförvaltare och liknande. Kort sagt: du som står inför utmaningen att bli godkänd vid SwedSecs licensieringstest för specialister.

Beräknad genomförandetid är mellan 40 – 60 timmar beroende på studievana och förkunskaper.

Upplägg

Inför kursstarten börjar du med att ta reda på vilka testdatum som erbjuds och på vilka platser i Sverige du kan avlägga testet. För att boka datum behöver du ett konto och inloggning i SwedSecs onlinetjänst. Bokningsuppgifter med tid och plats erhålls när avgift för testet har betalats till SwedSec.

När du anmält dig till den förberedande utbildningen får du omedelbart tillgång till vår utbildningsportal där du ges tillgång till föreläsningsmaterial samt diagnostiskt test. Några dagar senare får du kurslitteraturen till adressen du angivit i anmälan.

Efter du utfört diagnostiskt test får du svar på vilka områden som du behöver fokusera på under dina studier. För att göra kommande webinarier effektiva har du även möjlighet att maila vilka dessa fokusområden är till föreläsaren som då är förberedd på just dina behov.

Du kombinerar självstudier med tre webinarier som leds av våra ämnesexperter.

Cirka en vecka innan ditt första webinar får du en länk per mail så att du kan logga in via Adobe Connect. Varje webinar hålls mellan kl 10 till 15, med en lunchpaus på cirka 60 minuter. Tänk på att sitta avskilt med headset och en dator. Se också till att ha en väl fungerande internetuppkoppling.

Innehåll

Webinarierna är uppdelade i följande områden:

  1. Finansiella marknader
  2. Ekonomisk analys
  3. Etik och regelverk

Under din studietid kan du kommunicera med våra ämnesexperter via vår studieportal för att ställa frågor eller diskutera innehållet i utbildningen.

Kurslitteratur:

  • Sveriges Riksbank: The Swedish Financial Market (annually)
  • Formelsamling
  • Föreläsningsmaterial
  • Hans Byström “Finance: Markets, Instruments & Investments” Third edition (ISBN 9789144096025)

Click here to download the english fact sheet

 

Datum

14 mars (webinar, delområde 3: Etik och regelverk)

21 mars (webinar, delområde 1: Finansiella marknader)

28 mars (webinar, delområde 2: Ekonomisk analys)

Anmäl dig här!

Deltagare

Beställare

Faktureringsinformation

Övrigt

Kursinformation

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Webbaserad utbildning

Lärarledd utbildning

Bekräftelse

Bekräftelse på anmälan skickas ut via e-post. Se efter i skräppostmappen om du inte kan hitta den. Får du inte någon bekräftelse kan du höra av till oss på info@contento.se.

Vid om- eller avbokning

Anmälan till distanskurser är bindande och kan inte avbokas. Anmälan till lärarledda dagar är bindande, men inte personbunden, utan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Vid om- eller avbokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 procent av kursavgiften. Vid om- eller avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften. Kostnad för utsänt material debiteras alltid.

Fakturering och tillgänglighet

Fakturering sker vid anmälan med betalningsvillkor 30 dagar. Utbildningen är tillgänglig i 12 månader från anmälan. Vid sjukdom hos föreläsare vid lärarledda utbildningar förbehåller vi oss rätten att flytta en eller flera kursdagar till annat tillfälle.

Vi är glada att få hälsa dig välkommen som kursdeltagare hos oss på Contento!