Exklusiv rabatt på 20 % – Individuell tjänstepension utbildning

contento-wassum-individuell-tja%cc%88nstepension

Idag är det Tjänstepensionens dag! Vi på Contento Wassum firar med att erbjuda er en exklusiv rabatt på 20 % på vår utbildning om just tjänstepensioner.

”Individuell tjänstepension” är en lärarledd tvådagarsutbildning där vår expert går igenom vad tjänstepensioner är, vilka som kan ha det och vilka regelverk som gäller. Hon tar också upp vilka alternativ som finns för att trygga de pensionslöften som företag ställer till sina anställda. Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med försäkringsinriktad rådgivning kring pensioner, försäkring och sparande. Även du som ska börja arbeta som försäkringsförmedlare eller försäkringsrådgivare har stor nytta av utbildningen.

Datumen för hösten är 6-7/11. Läs mer och anmäl dig till 20 % rabatt på vår hemsida redan nu! Erbjudandet gäller fram till midnatt den 5/10, så passa på!

Så här i årets slutskede har vi tagit fram statistik för våra utbildningar. Det var inga dåliga siffror vi hittade!

Läs mer...

15 november, 2018

Ny hemsida lanseras snart …

Vårt team arbetar nu med att uppdatera Contentos varumärkesprofil för att visuellt representera var vi är idag som digitalt företag. Det här är vad du har att se fram emot.

Helt kort om vad vi pysslar med just nu.

I januari 2019 fusioneras Contento Wassum Academy och Learnify AB.

Är du nyfiken, framåt och tycker om att arbeta långsiktigt och proaktivt? Då kan du vara den vi söker!

I oktober lanserar vi en uppdaterad version av vår SwedSec-utbildning!

2 oktober, 2018

MiFID 2, punkt 8

I Finansinspektionens föreskrifter om värdepappersrörelse finns det numera krav på att vissa medarbetare ska ha kunskap om institutets interna riktlinjer, rutiner och system.

2 oktober, 2018

Ett förstärkt team

Vårt Team Finans växer och består nu av elva entusiastiska medarbetare med spetskompetens inom så vitt skilda områden som försäljning, design, utveckling, manus, projekt- och produktionsledning.