Nu kan du anmäla dig till ÅKU 2018!

module

Årets ÅKU finns i fyra olika versioner, och alla utbildningar utgår från ett varierat lärande med hjälp av filmer, animationer, faktasekvenser, case och interaktiva övningar med mera. Du väljer den utbildning som passar bäst för din yrkesroll.

ÅKU utgår från krav som SwedSec ställer, och i år innehåller utbildningen sexton ämnen. Du går naturligtvis bara de utbildningsområden som du har behov av i din yrkesroll. Utbildningen är dessutom gjord i fyra versioner för att bättre passa dig och din bransch. De olika versionerna riktar sig mot rådgivare, specialister, ledning och kontroll och bolån.

Du hittar till exempel avsnitt om bland annat investeringsbedrägerier, skärpta amorteringskrav och investeringssparkonton.

Följ länken och anmäl dig redan i dag!

Det flippade klassrummet (the flipped classroom) är en blandundervisning med stark tonvikt på digitala verktyg.

ÅKU 2018 är här! Varierad och interaktiv e-learning! Redan i dag kan du anmäla dig till den version av årets ÅKU som passar din yrkesroll, baserat på kraven från SwedSec!

Vår självstudieutbildning för SwedSecs licensieringstest är nu uppaterad, den är tillgänglig som webinar på engelska och höstens första kurstillfällen är redan släppta. Om du arbetar som analytiker, värdepappersmäklare, fondförvaltare eller liknande har du nu ett gyllene tillfälle att förbereda dig inför testet.

6 juni, 2018

Utbildning om GDPR

Nu har vi PUL:at färdigt! Gå un utbildning i GDPR (General Data Protection Regulation), för att hålla dig uppdaterad med den nya dataförordningen som är gemensam för hela EU.

Snart är ÅKU 2018 här! Preliminär leverans är beräknad till vecka 24.

Se vår teaser och gör en intresseanmälan redan idag.

Just nu pågår arbete med att ta fram vår utbildning Årslicens Liv 2018. Utbildningen riktar sig till dig som arbetar som försäkringsförmedlare men inte är helt ny i din roll.

Just nu arbetar vi hårt med att producera ÅKU 2018. Upplägget liknar förra årets ÅKU, men visst kommer vi att förnya oss en del!

29 januari, 2018

KU för livförmedlare 2018

Snart är det dags för årets Kunskapsuppdatering (KU) för livförsäkringsförmedlare. Den grundar sig på Insuresecs kunskapskrav 2018 och riktar sig till dig som redan har genomfört grundtestet och behöver den årliga uppdateringen.