Vi behöver en ny utbildningsrådgivare/Key Account Manager!

keyaccountmanager

Vi letar efter dig som brinner för att stötta dina kunder inom bank & finans med effektiva utbildningslösningar. Rollen kallar vi för Key Account Manager och innebär bland annat att du agerar som rådgivare till dina kunder avseende pedagogiska utbildningslösningar och har förmågan att vara drivande från idé till projekt.

Du har med all sannolikhet en bakgrund inom finanssektorn, gärna bank. Du är mycket kommunikativ, med en stor pedagogisk kompetens och är en duktig relationsbyggare. Som person är du målinriktad, duktig på att prioritera, analytisk, prestigelös och ser möjligheter. Du når resultat genom att samarbeta, motivera och engagera dina kunder och kollegor. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från att arbeta konsultativt och strukturerat samt är en bra kommunikatör. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Du kommer att ha en viktig roll i ett kreativt och engagerat team som består av allt från utbildare och jurister till fotografer och animatörer. Tillsammans med teamet är du delaktig i spännande projekt för hela branschen med moderna digitala lösningar varvat med workshops och traditionell utbildning.

Är du nyfiken, framåt och tycker om att arbeta långsiktigt och proaktivt? Då kan du vara den vi söker! Skicka din ansökan och CV redan idag.

För frågor eller ansökan, kontakta Anne Karlström, Teamledare Finans via e-post: anne.karlstrom@contentowassum.se. Du kan också läsa mer om oss och ansöka på LinkedIn. Vi behandlar alla ansökningar löpande.

15 november, 2018

Ny hemsida lanseras snart …

Vårt team arbetar nu med att uppdatera Contentos varumärkesprofil för att visuellt representera var vi är idag som digitalt företag. Det här är vad du har att se fram emot.

Helt kort om vad vi pysslar med just nu.

I januari 2019 fusioneras Contento Wassum Academy och Learnify AB.

Är du nyfiken, framåt och tycker om att arbeta långsiktigt och proaktivt? Då kan du vara den vi söker!

I oktober lanserar vi en uppdaterad version av vår SwedSec-utbildning!

2 oktober, 2018

MiFID 2, punkt 8

I Finansinspektionens föreskrifter om värdepappersrörelse finns det numera krav på att vissa medarbetare ska ha kunskap om institutets interna riktlinjer, rutiner och system.

2 oktober, 2018

Ett förstärkt team

Vårt Team Finans växer och består nu av elva entusiastiska medarbetare med spetskompetens inom så vitt skilda områden som försäljning, design, utveckling, manus, projekt- och produktionsledning.

Som du säkert redan vet började den nya lagen om försäkringsdistribution att gälla den 1 oktober i år. Just nu erbjuder vi en filmad föreläsning (inklusive kunskapsfrågor) som handlar om nyheterna enligt IDD, Insurance Distribution Directive.